Nieuws en media

Op deze pagina vindt u nieuwsitems en alle media, zoals filmpjes en brochures, van de Protea studie. Ook onze sponsor, het Longfonds, zal nieuws over de studie met u delen.

Interviews deelnemers

Onderstaande filmpjes helpen u om een beeld te krijgen wat deelname betekent. In de interviews vertellen twee moeders van te vroeg geboren kinderen hoe zij hun deelname aan het onderzoek het ervaren.

Film: uitleg over deelname

In onderstaande animatie wordt duidelijk uitgelegd waarom we dit onderzoek doen en wat deelname voor uw kind en voor u als ouder betekent.

Nieuwsbrief oktober 2022

Film: Protea op TV – Rijnmond

RTV Rijnmond zette het Protea onderzoek in de spotlight. Lees hier het artikel en zie onderstaand het nieuwfragment wat op TV is uitgezonden. Extra leuk: Annemarieke, moeder van twee deelnemers van het onderzoek, vertelt over haar ervaring!

Eerste deelnemer !

Wij willen de eerste deelnemer van de Protea studie heel hartelijk welkom heten en bedanken voor het vertrouwen in ons team! Na een uitgebreide voorbereiding is de eerste stap naar 500 deelnemers gezet.Dit artikel vermeldt jouw favoriet hats tegen superlage prijzen. Kies uit bezorging op dezelfde dag, bezorging op locatie of afhalen van bestellingen.

.

Film: doel van het onderzoek

Hieronder treft u een filmpje van het Longfonds waarin hoofdonderzoeker Gerdien Tramper uitleg geeft over het onderzoek.

Informatiefolder voor deelnemers

In deze informatiefolder staat alle informatie over het onderzoek.

Longfonds

Lees ook informatie op de site van het Longfonds, de sponsor van het Protea onderzoek.

Patiëntenvereniging Care4 Neo

De neonatologie-patiëntenvereniging Care4Neo is betrokken geweest bij de totstandkoming van het Protea onderzoek. Zij besteden ook aandacht aan het onderzoek op hun website.